over ons

Hi beautiful,

Welkom op onze webshop, leuk dat je een bezoekje brengt!

‘It’s all about the details …’ deze slogan omschrijft het beste mijn eigen persoonlijke stijl.
I’m in love with bows, pink, jewelry, accessories & the most important of them all : fashion! 

And I love to share that passion with you! De slogan spreekt voor zich : ‘It’s all about the details…’ bij mijn collecties draait het allemaal om de kleine details die het kledingstuk, het juweel of het accessoire net dat tikkeltje meer geven & de outfit zo volledig afmaken.

Ik kies alle collecties heel zorgvuldig uit voor jullie bij de allerbeste leveranciers zodat deze altijd aan een uitstekende kwaliteit voldoen! Ik ga dagelijks op zoek naar de nieuwste en leukste items zodat ik jullie wekelijks nieuwe collecties kan blijven aanbieden. Dus het loont zeker de moeite om hier af en toe eens een kijkje te komen nemen zodat jullie de nieuwste stuks zeker niet missen. Mijn stijl kan ik het beste omschrijven als jong, vrouwelijk, trendy, classy & altijd met een vleugje romantiek. 

It’s not about brand, it’s about style! 

Online bestellen kan via de webshop of kom vrijblijvend eens langs in onze winkel te Kortrijk, dan help ik je met heel veel plezier bij het kiezen van jouw perfecte outfit!

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om op donderdagavond een private ladiesnight te boeken voor jou en jouw vriendinnen of collega’s. Dit kan telkens op donderdag van 18-21u met een groep van minimum 10 personen. Meer info vind je onder ‘ladiesnights’ hier op de website & een ladiesnight inboeken kan via mail naar: juwelenpapillon@telenet.be. 

Hope to see you soon or online !

Happy shopping ladies!

Lots of love,

XOXO

Elke