over ons

Hi beautiful,
Welkom op onze webshop, zo leuk dat je een bezoekje brengt!
Ik ben Elke Vion, een gepassioneerd modeliefhebster & mama van een prachtig dochtertje Babette. Na 9 jaar de winkel Papillon by Elke Vion met damesmode te hebben uitgebaat is het nu tijd voor een nieuw verhaal, een nieuwe uitdaging in mijn leven. Ik wil hiermee mijn droom volgen en samen met mijn dochtertje start ik een nieuw avontuur: een gloednieuwe baby & kids boetiek for boys & girls in de vroegere dameswinkel. Een pareltje in Kortrijk, het wordt een echt baby & kinderparadijsje! 
‘It’s all about the details …’ deze slogan omschrijft het beste mijn eigen persoonlijke stijl.
De slogan spreekt voor zich, bij mijn collecties draait het allemaal om de kleine details die het kledingstuk of het accessoire net dat tikkeltje meer geven & de outfit zo volledig afmaken.
Ik kies alle collecties heel zorgvuldig uit voor jullie bij de allerbeste leveranciers zodat deze altijd aan een uitstekende kwaliteit voldoen! Ik ga dagelijks op zoek naar de nieuwste en leukste items zodat ik jullie wekelijks nieuwe collecties kan blijven aanbieden. Dus het loont zeker de moeite om hier af en toe eens een kijkje te komen nemen zodat jullie de nieuwste stuks zeker niet missen.
Geïnspireerd door mijn dochtertje Babette heb ik een collectie heel betaalbare & kwaliteitsvolle babyfashion samengesteld voor de allerkleinsten met net dat tikkeltje meer! Er zitten ook heel veel stuks tussen van ons eigen private label!
Alle stukjes zijn zorgvuldig uitgekozen en zijn super aangenaam om te dragen zodat onze kleine ukjes zich op hun best voelen in de kledij die ze dragen!
It’s in the little things!
Online bestellen kan via de webshop of kom vrijblijvend eens langs in onze baby & kids boetiek te Kortrijk, dan help ik je met heel veel plezier bij het kiezen van jouw kleintje zijn of haar perfecte outfit of dat ene speciale geschenkje.
Hope to see you soon or online !
Happy shopping ladies!
Lots of love,
XOXO
Elke & Babette