over ons

Hi beautiful,

Welkom op onze webshop, leuk dat je een bezoekje brengt!

‘It’s all about the details …’ deze slogan omschrijft het beste mijn eigen persoonlijke stijl.
I’m in love with bows, pink, jewelry, accessories & the most important of them all : fashion! 

And I love to share that passion with you! De slogan spreekt voor zich : ‘It’s all about the details…’ bij mijn collecties draait het allemaal om de kleine details die het kledingstuk, het juweel of het accessoire net dat tikkeltje meer geven & de outfit zo volledig afmaken.

Ik kies alle collecties heel zorgvuldig uit voor jullie bij de allerbeste leveranciers zodat deze altijd aan een uitstekende kwaliteit voldoen! Ik ga dagelijks op zoek naar de nieuwste en leukste items zodat ik jullie wekelijks nieuwe collecties kan blijven aanbieden. Dus het loont zeker de moeite om hier af en toe eens een kijkje te komen nemen zodat jullie de nieuwste stuks zeker niet missen. Mijn stijl kan ik het beste omschrijven als jong, vrouwelijk, trendy, classy & altijd met een vleugje romantiek. 


Geïnspireerd door mijn dochtertje Babette heb ik naast de dameskledij nu ook een collectie heel betaalbare & kwaliteitsvolle babyfashion 
samengesteld voor de allerkleinsten met net dat tikkeltje meer! 

Alle stukjes zijn zorgvuldig uitgekozen en zijn super aangenaam om te dragen zodat onze kleine ukjes zich op hun best voelen in de kledij die ze dragen!

It’s in the little things!


Online bestellen kan via de webshop of kom vrijblijvend eens langs in onze winkel te Kortrijk, dan help ik je met heel veel plezier bij het kiezen van jouw perfecte outfit!

Hope to see you soon or online !

Happy shopping ladies!

Lots of love,

XOXO

Elke