Alle collecties zijn verkrijgbaar in de winkel te Kortrijk, er zijn geen reservaties van kledij mogelijk, je kan wel een bestelling plaatsen via een priveberichtje op de Facebookpagina en deze online betalen en kiezen voor afhaling in de winkel

Voor online bestelling graag een priveberichtje op de Facebookpagina met de foto van het gewenste artikel, de maat, jouw naam & voornaam, adres & emailadres. Indien je geen facebook hebt kan dit ook per mail naar juwelenpapillon@telenet.be, je kan kiezen voor verzending (6,9€ met Bpost of voor afhaling in de winkel te Kortrijk)

Omruiling is enkel geldig in de winkel MET kasticket & binnen de 7 dagen na aankoop, zonder kasticket is er GEEN omruiling mogelijk, artikelen die in de winkel aangekocht werden mogen omgeruild worden voor een ander artikel of voor een waardebon. Er kan geen terugbetaling gebeuren!

Voor online bestellingen geldt er ook een termijn van 7 dagen voor retour (retourkosten zijn voor rekening van de klant). De terugbetaling zal gebeuren binnen de 14 werkdagen na ontvangst van het artikel. Bij online bestellingen kan er ook omgeruild worden in de winkel, kom binnen de 7 dagen langs in de winkel en breng zeker de orderbevestiging en retourformulier mee.

Retouradres: Papillon by Elke Vion Deken Camerlyncklaan 125 8500 Kortrijk

BTWnr. BE0750633213

Kledij, schoenen, accessoires & juwelen dienen ongedragen te zijn & voorzien van alle tags, anders is er geen omruiling mogelijk

Soldenartikelen kunnen NIET omgeruild worden zowel in de winkel als bij online aankoop

Cadeaubonnen kunnen online besteld en verzonden worden (6,9euro verzending) maar zijn enkel te gebruiken in de winkel NIET voor online aankoop en zijn 1 jaar geldig na aankoop volgens de datum vermeld op de cadeaubon en kunnen NIET verlengd worden of worden NIET meer aanvaard na deze datum.

Give away waardebonnen (van de winacties op de Facebookpagina) zijn enkel geldig in de winkel en blijven 6 maanden geldig.

BewarenBewaren